online supermarked

nem mad

Danmark har udskiftet de fysiske supermarkeder ud med de digitale. Der er faktisk flere fordele ved at købe ind over internettet. Mere end 22 procent af Danmark gør allerede nu deres vareindkøb vi internettet. Hvis trenden fortsætter, så vil vi se mange af de traditionelle dagligvarebutikker lukke og slukke de kommende år.

Hvorfor er et online supermarked et hit? 
I en tid, hvor tiden er en ting vi mangler, så er det at købe ind og køkkenkunsten nogle at de hverdagsting som tager tid. Det skal med andre ord være let. Især dagligvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en tidsknap hverdag, hvor job, uddannelse, venner, styrketræning og fritidsinteresser skal prioriteres. Netop derfor er det lettere at lave dagligvareindkøbene i der hjemme med 25 museklik og få sine varer fragtet til døren allerede dagen efter.

Hvad er det så danskerne køber?
Når man kigger på madselskaberne, så er især kasser med måltidsingredienser blevet et hit. Allerførst kom til grøntsagskasser og frugtkasser dansk madkultur, men de sidste år er sampakkede måltidskasser blevet en trend. Med disse får du leveret mad til alle ugens dage – 1 pose per dag. derved minimerer vi også madspild, fordi vi ikke ligger inde med 7 avocadoer eller det der er værre.
En mindre pulsering man ser i branchen er halv-lavet middagsmad, som sælges i ildfaste bakker, der kun skal varmes. Der er dog en udfordring på leveringen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet forstegt, pga. fødevarekontroller. Men vi er stadig vilde med det. Primært nytårsmenuen trender.
Og så har vi danskere også taget Davli, Irma.dk og alle de andre online supermarkeder til os. De webbaserede dagligvarebutikker har stadig rum til forbedringer. Kulturen er stadig ung, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for de åbenlyse fordele har for længst overhalet generne. Den øgede interesse betyder nemlig også at fragtpriser sænkes og derved kan fragtpriser ikke være en årsag til ikke at købe ind hos et online supermarked.

Sortiment 
Uanset om du er på smalkost, er glutenfri, vegetar eller noget helt 4., så kan du finde det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det udbud, der passer til dine behov. Og sortimenterne bliver ikke mindre. De digitale butikker er jo ikke begrænset af plads, som et fysisk supermarked. Hylderne er næsten endeløse.

Levering til hoveddøren
Hvis vi ser væk fra de øer uden bro, så er næsten alle udbydere vareudbringende i hele Danmark. Derudover tilbyder de forskellige løsninger for at tilsikre, at dine varer er let og kvalitetssikret ikke mindst nem mad. Med køleposer, nøjagtig levering og flamingokasser, så er man sikker på at få varerne helskindet frem. Og du er ikke engang tvunget til at være hjemme. De kan sætte varerne i din udestue, ved bagdøren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Man kan ved udvalgte udbydere bede dem placere madvarerne i køleskabet for et ekstra beløb.
Mange danskere oplever desuden at bruge mindre ved at købe ind på internettet, da de går udenom ligegyldige køb, plastikposer, benzin til bilen og slagtilbud.
Tænker du at prøve det er der masser af gode argumenter. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der mange gode introtilbud for ikke tidligere kunder hos de andre madfirmaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *