Udlejning af belysning til din bolig

Du kan for eksempel leje så mange fantastiske ting. I de gode gamle dage var det video. Så kom anlægsgartnerne som udlånte byggemaskiner og udstyr til havebrug uden beregning. Så kom leje-kunst-trenden.
I din bolig analyserer du evt. ikke på det, men din belysning er essentiel. Det er lyse der gør dit liv værd at animere. Lyskilder leder det modsatrettede af afdød og det sorte.
Nu kan du fx finde nogle der vil udleje lamper. Det er både LED belysning, køkkenlamper eller loftlamper. Det er en hjemmeside som connector, dem der gerne vil udleje deres lamper og dem som gerne vil låne dem. Det er udlejning af firmaer og privat, fx via www.homeconnector.dk.
Der forhandles også tillægsvarer via websitet, f.eks. batteri m.m.
Hvis man har lejlighed til det, så se efter om du mangler et par skønne belysningskilder til din stue. Hvad med en fanzy lampe med led pære eller udelampe til carporten.
Lejereglerne er simple. Man aftaler lejepris og tid og fragt, og så lægges der ud. Der er et startbeløb på 50 kr. for at registrere dig som medlem, som går til en fælles forsikring, der beskytter kollektivt, dog med en risikobeløb.
Når du ikke umiddelbart bor på nørrebro, så har du ikke sådan lige en lampebutik i køreafstand. af den grund kan lampebytte være en fabelagtig service, for mennesker i landdistrikter.
Det fremlagde TV2 News om konceptet – læs mere
Sådan fremlejer du din LED pærer
Lav nogen gode billeder, og udfærdig en varebeskrivelse. Fastsæt en boligpris og del hele moletjavsen til salgsportalen. Så kan du på et øjeblik modtage købebud fra interesserede lampeudlejere.
Webtjenesten kræver 17% af aftalesummen i kommission. Husk ingen ejendomsadministration.
Afsøg ikke mere efter produkter i tusmørke. Få belysning i din lejlighed eller dit bryggers allerede i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *